Visie: hoe maken wij het verschil?

Verantwoord omgaan met mensen, milieu, energie en grondstoffen
De Heezen bedrijven willen zich onderscheiden door zowel zelfstandig als in onderlinge samenwerking projecten uit te voeren en hierbij verantwoord om te gaan met mensen, milieu, energie en grondstoffen. Door duurzame investeringen te doen willen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en onze CO2-footprint verkleinen.

Snel schakelen, breed dienstenpakket, integrale aanpak
Door onze platte organisatiestructuur kunnen wij snel voorzien in de behoefte van onze opdrachtgevers en hun relaties. Dat doen we met een breed pakket aan dienstverlening en een integrale aanpak. Wij geloven dat onze expertise het beste tot zijn recht komt als wij al in een vroeg stadium bij projecten worden betrokken.

De kracht van een groot familiebedrijf
De Heezen bedrijven werken met de kracht van een groot concern, maar de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. Wij zijn ons ervan bewust dat winstgevendheid essentieel is voor onze continuïteit, net als de continue ontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers. Dit drukken wij uit in ons beleid, onze procedures en de inzet van onze middelen.