Loopbrug Venlo

Demontage en sloopwerken loopbrug Venlo

In Venlo hebben we de demontage- en sloopwerkzaamheden van de bijna 100 meter lange markante loopbrug bij het oude hoofdkantoor van Canon (voorheen Océ) aan de Sint Urbanusweg uitgevoerd. Een intensieve klus waarbij natuurlijk in de eerste plaats de veiligheid voorop stond en wij verscheidende maatregelen hebben genomen om de omgeving en onze opdrachtgever te ontlasten. In korte tijd hebben we de gehele loopbrug veilig en zorgvuldig gedemonteerd en gesloopt.

100 meter

De voor met name de inwoners van Venlo, werknemers en relaties van Océ / Canon zeer bekende loopbrug van bijna 100 meter lang werd sinds de verhuizing van het hoofdkantoor van Canon niet meer gebruikt en ook niet meer onderhouden. Om in de toekomst onveilige situaties te voorkomen moest de loopbrug veilig en zorgvuldig gedemonteerd en gesloopt worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, infratechniek of meer? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op!