Van Spaendonck (Tilburg)

Circulaire sloop voormalige kantorencomplex Van Spaendonck

In opdracht van Magis Vastgoed hebben we het voormalige kantorencomplex van Van Spaendonck aan het Reitseplein in Tilburg volledig circulair gesloopt. De werkzaamheden, waaronder de sloopwerken en asbestsanering, zijn exact volgens planning en zonder overlast voor de omgeving voorspoedig verlopen.

  • Plaats: Tilburg
  • Opdrachtgever: Magis Vastgoed

Circulaire slopen

Circulair slopen hebben we altijd al gedaan, 98% wordt door ons gerecycled of hergebruikt. Het is een manier waarop we al onze projecten benaderen. Aan het Reitseplein in Tilburg hebben we het voormalige kantorencomplex van Van Spaendonck volledig circulair gesloopt. Op het perceel, gelegen nabij de sportvelden in een mooie, groene omgeving, wordt een campus met 350 permanente woningen voor internationale studenten gebouwd.

Na de sloopwerkzaamheden vond de laatste fase van de uitvoering plaats, waarin we de funderingen verwijderden en het vrijgekomen schone betonpuin afvoerde naar een locatie waar het 100% wordt gebruikt voor de productie van nieuwe betonmortel. Op deze manier zijn nagenoeg alle oude bouwmaterialen hoogwaaridg hergebruikt en zal de inspanning van de ontwikkelaar leiden tot een mooie duurzame herbestemming van deze locatie!

"Slopen doen we altijd circulair, 98% wordt door ons gerecycled of hergebruikt. Een manier waarop we al onze projecten benaderen. Een perfect voorbeeld van circulair slopen!"

Meer weten?

Benieuwd naar onze andere referenties of weten wat M. Heezen voor u kan betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering of infrawerken? Neem contact met ons op of bekijk onze referenties!