Werken bij M. Heezen

Vacature KAM-coördinator

M. Heezen is grondlegger van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en diverse vestigingen. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met ‘veiligheid voorop’ en respect voor onze omgeving.

Ter versterking van de afdeling KAM zijn we op zoek naar een KAM-coördinator met als standplaats Eindhoven.

Wat ga je doen?

De Heezen Bedrijven bestaan uit 13 werkmaatschappijen met in totaal 11 certificaten. Als onze KAM-coördinator werk je voor alle werkmaatschappijen. Je werkt in een klein team van 3 medewerkers en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Je ondersteunt, adviseert en faciliteert de organisatie (gevraagd en ongevraagd) op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

In deze rol ben je hèt aanspreekpunt op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu en weet je de KAM-zaken te vertalen naar iedere gesprekspartner. Je geeft advies en begeleidt medewerkers op het gebied van KAM. Je beheert het zorgsysteem (beheer en verbetering van voorschriften en verspreiding en borging van procedures en instructies) en begeleidt externe audits.

Daarnaast overleg je met medewerkers en opdrachtgevers om Kwaliteit, Arbo en Milieu steeds verder te verbeteren en bezoek je de andere vestigingen ten behoeve van KAM-gerelateerde zaken. Samen met de directie formuleer en evalueer je de jaardoelstellingen op jouw vakgebied!

Wat breng je mee?

De ideale kandidaat heeft:

  • HBO werk- en denkniveau

  • Ruime werkervaring in een vergelijkbare functie en/of relevante cursussen/trainingen

  • Kennis van de betreffende wetgeving en gecertificeerde normen (op het gebied van Veiligheid VCA/SCL, op het gebied van Milieu ISO 14001/CO2 Prestatieladder en op het gebied van Kwaliteit ISO 9001)

  • Kennis van en ervaring met Procescertificaten zoals van asbest en sloop is een pre

Verder is het belangrijk dat je proactief en accuraat bent en het overzicht weet te behouden. Je bent hands-on, werkt gestructureerd en hebt overtuigingskracht. Je weet draagvlak te creëren, mensen te enthousiasmeren om zodoende samen de gestelde doelen te behalen.

Vanuit M. Heezen bieden we jou

  • Een fijne werkomgeving bij een financieel gezond familiebedrijf.

  • Een professionele organisatie met korte lijnen.

  • Een enthousiast team en een informele cultuur; humor en gezelligheid vinden we belangrijk.

  • Een uitdagende en zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid.

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 40 vakantie- en ATV-dagen), de mogelijkheid tot scholing en verdere (persoonlijke) ontwikkeling of ondersteuning. Deze functie valt binnen de Cao Bouw & Infra.

Interesse? Stuur je CV en solliciteer!

Wil jij deel uitmaken van onze familie en bijdragen aan onze missie om circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken uit te voeren met ‘veiligheid voorop’ en respect voor onze omgeving?

Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar christel.bernards@heezenbv.nl  (corporate recruiter) en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe KAM-coördinator.