Werken bij M. Heezen

Vacature Accountmanager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde accountmanager. Als accountmanager ben jij een belangrijk gezicht van de organisatie. Je bent een echte verbinder, zowel binnen de organisatie als in de relaties met onze (potentiële en diverse) opdrachtgevers. Deze functie kan je eerste of tweede stap zijn in je carrière. Je houdt je voornamelijk bezig met de benadering van (nieuwe) klanten. Naast het werven van nieuwe relaties steek jij ook energie in het optimaal blijven bedienen van bestaande relaties. Je bent zelfkritisch en continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Daarnaast ben je gedreven om één van onze speerpunten, duurzaamheid, uit te dragen naar onze (potentiële) klanten.

Als Accountmanager werk je voor alle Heezen Bedrijven; je werkt zowel vanaf de locatie Eindhoven als Oosterhout.

Vacature accountmanager bij de Heezen Bedrijven
Accountmanager bij de Heezen Bedrijven

Welke taken en verantwoordelijkheden heb je in deze functie?

  • Acquisitie en relatiebeheer voor alle disciplines;

  • Het vertalen van klantwensen naar onze collega’s in de werkvoorbereiding en de uitvoering. Je bent hiervoor in staat om de juiste collega’s te laten aansluiten om succesvol te kunnen zijn;

  • Vertegenwoordigen van de organisatie op beurzen, netwerkbijeenkomsten e.a. activiteiten;

  • Signaleren van kansen en mogelijkheden binnen disciplines en branche;

  • Rapporteren van de voortgang.

Vanuit de Heezen Bedrijven bieden we jou:

Allereerst: als familiebedrijf zorgen we bij de Heezen Bedrijven voor elkaar! We bieden je een fijne werkomgeving bij een financieel gezond familiebedrijf; een professionele organisatie met korte lijnen. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en een grote mate van zelfstandigheid bij het op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en projecten.

Je kunt rekenen op scholing en verdere (persoonlijke) ontwikkeling of ondersteuning. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een elektrische auto, 40 vakantie- en Atv-dagen) en een uitstekend salaris (afhankelijk van je ervaring). Deze functie valt binnen de cao Bouw & infra. Verder houden we van pro-activiteit en een resultaat- en service gerichte houding!

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, richting Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Vastgoed of soortgelijk c.q. aanverwant;

  • Ervaring in de brede bouw en vastgoedbranche is een pre;

  • Je hebt aantoonbare sales ervaring, bij voorkeur binnen onze sector;

  • Je bent energiek, daadkrachtig, stressbestendig, leergierig, begrijpt onze business en je beschikt over organisatorische vaardigheden: je bent namelijk met meerdere potentiële klanten in gesprek over mogelijke klussen en projecten.

Interesse? Stuur je CV en solliciteer!

Wil jij deel uitmaken van onze familie en bijdragen aan onze missie om circulaire sloopwerken, chroom-6- en asbestsanering, bodemsanering en infrawerken uit te voeren met ‘veiligheid voorop’ en respect voor onze omgeving? En wil je bouwen aan je eigen carrière en het succes van de Heezen bedrijven?

Solliciteer dan nu! Stuur je cv naar christel.bernards@heezenbv.nl (corporate recruiter)

De Heezen Bedrijven

De Heezen Bedrijven bestaat uit een groep van diverse bedrijven actief in de uitvoering van circulaire sloopwerken, chroom-6- en asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Daarnaast hebben we nog entiteiten actief in de staalconstructie, bouw van bovengrondse parkeergarages, het aanleggen van betonvloeren en verwerving van verontreinigd vastgoed.