Werken bij M. Heezen

Vacature Commercieel Medewerker

De Heezen Bedrijven bestaat uit een groep van diverse bedrijven actief in de sloop, asbest, bodem en infra. Daarnaast hebben we nog entiteiten actief in de staalconstructie, bouw van bovengrondse parkeergarages, het aanleggen van betonvloeren en verwerving van verontreinigd vastgoed.

Als Commercieel Medewerker ben jij een belangrijk gezicht van de organisatie. Deze functie kan je eerste of tweede stap zijn in je carrière. Je houd je voornamelijk bezig met de benadering van (nieuwe) klanten. Naast het werven van nieuwe relaties steek jij ook energie in het optimaal blijven bedienen van bestaande relaties. Je bent zelfkritisch en continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Daarnaast ben je gedreven om één van onze speerpunten, duurzaamheid, uit te dragen naar onze (potentiële) klanten.

Welke taken en verantwoordelijkheden heb je in deze functie?

  • (Lauwe) acquisitie en relatiebeheer voor alle disciplines;

  • Het vertalen van klantwensen naar onze collega’s in de werkvoorbereiding en de uitvoering. Je bent hiervoor in staat om de juiste collega’s te laten aansluiten om succesvol te kunnen zijn;

  • Vertegenwoordigen van de organisatie op beurzen, netwerkbijeenkomsten e.a. activiteiten;

  • Signaleren van kansen en mogelijkheden binnen disciplines en branche;

  • Rapporteren van de voortgang.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde MBO/HBO studie, richting Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Vastgoed of soortgelijk c.q. aanverwant.

  • Ervaring in de brede bouw en vastgoedbranche is een pré.

  • Je hebt aantoonbare sales ervaring, bij voorkeur binnen onze sector.

  • Je bent energiek, daadkrachtig, stressbestendig, leergierig, begrijpt onze business en je beschikt over organisatorische vaardigheden: je bent namelijk met meerdere potentiële klanten in gesprek over mogelijke klussen en projecten.

Wat mag je van ons verwachten?

Allereerst, als familiebedrijf zorgen we bij de Heezen Bedrijven voor elkaar! We bieden je ruimte voor eigen inbreng en een grote mate van zelfstandigheid bij het op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en projecten.

Je kunt rekenen op scholing, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een elektrische auto), een uitstekend salaris (afhankelijk van je ervaring) en een prettige manier van samenwerken. Deze functie valt binnen de Bouw en infra CAO. Verder houden we van pro-activiteit en een resultaat- en service gerichte houding!

Interesse? Stuur je CV en solliciteer!

Wil jij deel uitmaken van onze familie en bijdragen aan onze missie om circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken uit te voeren met ‘veiligheid voorop’ en respect voor onze omgeving? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar christel.bernards@heezenbv.nl (corporate recruiter)