Werken bij M. Heezen

Vacature HR Manager (32u)

M. Heezen maakt deel uit van een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Sittard, Best, Sterksel, Waalwijk, Oosterhout en Antwerpen. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop en respect voor onze omgeving. We gaan voor een duurzame toekomst met het oog op de generaties na ons: hands on, inventief en pragmatisch. Samen sterk voor morgen! We groeien enorm en willen dat graag in goede banen leiden, daarom zoeken we op ons hoofdkantoor in Eindhoven een HR Manager.

Wagenpark M. Heezen in Eindhoven

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het HR-beleid op zowel tactisch als strategisch niveau en wil ons graag vooruit helpen vanuit de fase waar we nu staan. Je professionaliseert HR, samen met de directie, bedrijfsleiders en de HR Adviseur. Je verantwoordelijkheid ligt bij de kwalitatieve en de kwantitatieve personeelsbezetting, nu en in de toekomst. Je bent verantwoordelijks voor thema’s als W&S, functioneren en beoordelen, strategische personeelsplanning en je zorgt dat de HR wet- en regelgeving toegepast wordt en we op de juiste manier communiceren met de medewerkers in de verschillende bij Heezen aangesloten bedrijven met hun verschillende disciplines en cao’s.

We zijn de afgelopen jaren stevig gegroeid en willen het stevige fundament graag behouden. Deels houdt dat in dat je die bouwstenen nog moet leggen en deels bouw je verder op het bestaande deel. Hierbij staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Het fundament versterken doen we vanuit onze gedefinieerde kernwaarden als zelfstandigheid, vertrouwen en ambitie naar de toekomst, samen met al onze mensen! Kortom, er staat je een veelzijdige, dynamische en verantwoordelijke job te wachten waar geen dag hetzelfde is en er altijd wat gebeurt!

Wie ben jij?

Als stevige HR Manager heb jij de nodige ervaring binnen een dynamische omgeving en ben jij een sparringpartner met de juiste overtuigingskracht en sensitiviteit. Ook heb je:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur HRM/MER/P&O

  • Minimaal 5-7 jaar ervaring in een zelfstandige, verantwoordelijke HR – positie in de profit sector

  • Ervaring met verander- en optimalisatieprojecten

  • Actuele kennis van en ervaring met wet- en regelgeving

  • Kennis van en ervaring met moderne HR/ERP-/PI-systemen en natuurlijk MS Office

Wat mag je van ons verwachten?

Binnen de Heezen Bedrijven zorgen we voor elkaar. Je kunt rekenen op een leuke werkplek, gezellige collega's, feesten, gratis lunch, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekend salaris. Deze functie valt binnen de Bouw CAO (UTA).

Ben jij of ken jij onze nieuwe collega? M. Heezen is dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek! Wil jij werken in een familiebedrijf waar we voor elkaar zorgen? Bij ons kan je rekenen op scholing, ondersteuning en goede voorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Conny Pelzer via 06 46 03 48 58 of mail naar conny@heezenbv.nl!