Werken bij M. Heezen

Vacature werkvoorbereider asbestsanering

M. Heezen maakt deel uit van een Nederlands familiebedrijf met ruim 350 medewerkers en vestigingen door Noord-Brabant, Limburg en België. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop, respect voor onze omgeving en met oog op de generaties na ons: hands on, inventief en pragmatisch. Samen sterk voor morgen!

Als werkvoorbereider asbestsanering maak jij de vertaalslag tussen calculatie en uitvoering op het gebied van asbestsaneringen. Jij zorgt voor een goede werkvoorbereiding en ondersteuning voor de uitvoering van een grote variatie aan projecten van diverse omvang, duur, complexiteit en werkzaamheden binnen woningen, gebouwen, fabrieken en meer.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@heezenbv.nl of bel met 040-262 18 15 t.a.v. Ramon Lippinkhof of Marco Smits.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Jij zorgt voor de vertaalslag van calculatie naar uitvoering en zorgt voor een goede werkvoorbereiding en afstemming met de opdrachtgever.

  • Je zorgt dat alle benodigde meldingen en documentatie richting derde instanties worden voorzien en je maakt kwalitatieve werkplannen voor de uitvoering van diverse projecten.

  • Daarnaast bied je ondersteuning daar waar nodig is binnen de afdeling op gebied van calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering.

Wat breng je mee?

  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

  • Stressbestendigheid, leergierigheid en organisatorische vaardigheden: je hebt meerdere projecten gelijktijdig in voorbereiding.

  • Goede administratieve onderlegging vanwege het sterk administratieve karakter van deze functie.

  • Je bent goed in het onderhouden van contacten met onze klanten.

  • Minimaal een MBO opleiding

Wat mag je van ons verwachten?

We beschikken over een grote diversiteit en afwisseling in werkzaamheden en projecten. Je werkt met goed opgeleide, gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers met het benodigde en gewenste materieel in eigen beheer. Dit maakt ons erg flexibel waardoor we snel kunnen reageren op aanvragen en diverse projecten gelijktijdig en secuur in uitvoering kunnen hebben.

Tot slot zorgen we als familiebedrijf bij Heezen voor elkaar. Je kunt rekenen op scholing, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekend salaris, een prettige manier van samenwerken en een lekker geserveerde lunch in onze bedrijfskantine. Deze functie valt binnen de Bouw CAO. Verder houden we van pro-activiteit en een resultaat- en service gerichte houding!