Werken bij M. Heezen

Vacature Werkvoorbereider / medewerker bedrijfsbureau sloop

M. Heezen maakt deel uit van een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Sittard, Best, Sterksel, Oosterhout en Antwerpen. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop en respect voor onze omgeving. We gaan voor een duurzame toekomst met het oog op de generaties na ons: hands on, inventief en pragmatisch. Samen sterk voor morgen!

Vacature werkvoorbereider en medewerker bedrijfsbureau sloop

Als werkvoorbereider/medewerker bedrijfsbureau sloop zorg jij voor een goede werkvoorbereiding naar de uitvoering. Hierdoor ben je al in de eerste stadia van het project betrokken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@heezenbv.nl of bel met 040-2621815 t.a.v. de heer Maurice Lamber of Marco Smits.

Wie ben jij?

  • Je werkt graag in teamverband

  • Je werkt zeer nauwkeurig en hebt oog voor details

  • Je vindt het leuk om in een platte organisatie met korte lijnen te werken

Wat breng je mee?

  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Je beheerst het werken met diverse computerprogramma's

  • Een juiste werkhouding

Wat mag je van ons verwachten?

Binnen M. Heezen zorgen we voor elkaar. Je kunt rekenen op een leuke werkplek, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Deze functie valt binnen de Bouw cao. Wij houden van een proactieve, dynamische en servicegerichte houding.