Batteryspray sanering

Batteryspray sanering voor asbest pakkingen

Batteryspray sanering is een methodiek van asbestsanering waarmee we een efficiënte oplossing bieden voor het verwijderen van asbesthoudende flenspakkingen. Veilig, snel en kostenbesparend. Het werkprotocol is opgenomen in de SMA-rt en conform de Nederlandse wet- en regelgeving. M. Heezen is gespecialiseerd en gecertificeerd voor het veilig saneren met Batteryspray.

Batteryspray sanering voor asbest pakkingen

Asbest pakkingen

In het verleden, onder andere in de petrochemische industrie, werd veel gebruik gemaakt van asbesthoudende pakkingen. Pakkingen werden in allerlei vormen toegepast in technische installaties om een ruimte op te vullen, verschillende componenten af te scheiden of het naar binnen of naar buiten dringen van vloeistoffen of gassen te voorkomen. Het zorgt dus voor een luchtdichte of vloeistofdichte afscherming van diverse componenten van technische installaties. Destijds werd in een groot aantal pakkingsmaterialen asbest verwerkt en kunnen nu nog in veel gebouwen aangetroffen worden.

Batteryspray methode

Onder andere vanuit de industrie zien we een steeds grotere vraag naar een efficiëntere oplossing voor het verwijderen van asbesthoudende flenspakkingen. De Batteryspray methode zorgt voor een aanzienlijke reductie van vrijkomende asbestvezels en is zodoende geschikt bij alle voorkomende asbestverwijderingswerkzaamheden.

Doordat Batteryspray sanering zonder containment uitgevoerd kan worden, levert het een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op voor de eigenaar van asbesthoudende flenspakkingen door te besparen op inventarisatie, vrijgave en containmentbouw. Batteryspray sanering kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Voordelen Batteryspray sanering

De voordelen van de Batteryspray methode zijn:

  • De sanering wordt zonder containment uitgevoerd en containmentbouw is dus niet van toepassing.

  • Minder stilstand: de werkzaamheden zijn snel en efficiënt uit te voeren.

  • Er is geen vrijgave door een geaccrediteerde inspectie instelling benodigd.

  • We beschikken over gekwalificeerd, opgeleid en gecertificeerd personeel in eigen beheer.

Batteryspray M. Heezen

Ben je op zoek naar een partij voor het saneren en verwijderen van asbesthoudende flenspakkingen? Met het certificaat en ons opgeleid personeel, tonen we aan over de juiste kennis, ervaring en middelen te beschikken om Batteryspray sanering veilig en vakkundig te verrichten. Daarnaast beschikken we over eigen materieel en meer dan 60 werknemers. Dit maakt ons erg flexibel waardoor we snel op uw aanvragen kunnen reageren en diverse projecten gelijktijdig en secuur in uitvoering kunnen hebben. Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!