Sloopwerken

Sloopwerken: verantwoord, nauwkeurig en met beleid

Slopen begint bij M. Heezen niet met hakken of breken, maar met overleg. Op basis van een grondige analyse van de situatie stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen en eisen. We stellen veiligheid voorop en maken een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat we vrijkomende materialen optimaal kunnen hergebruiken. Slopen doen we namelijk altijd circulair, 98% wordt door ons gerecycled of hergebruikt. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u kosten.

Slopersbedrijf M. Heezen

Slopen is een mooi vak. Daar weten we bij M. Heezen ook alles van. Al meer dan 60 jaar voeren we de mooiste opdrachten uit en zijn we voor de gehele bouw- en vastgoedsector een vertrouwd partner voor alle soorten sloopwerken en meer. Op basis van uw vraagstuk bieden wij maatwerk oplossingen. We hebben jaren ervaring met vele diverse en uiteenlopende sloopwerken van zowel renovatiesloop, totaalsloop, utiliteitssloop, woningsloop als industriesloop.

Om kansen om te zetten in successen, is meedenken in de ideeënfase noodzakelijk. Daar ontstaat ruimte om projecten efficiënter, effectiever en duurzamer aan te pakken. We zijn ervan overtuig dat wanneer we samen nadenken, over het complete systeem, en een ketensamenwerking tot stand brengen, er bijzonder veel bereikt kan worden.

Veiligheid Voorop

Bij M. Heezen stellen we een groot belang aan de veiligheid en gezondheid van zowel onze medewerkers als omgeving. We doen er daarom ook alles aan om een veilige werkomgeving te bieden. Door middel van ons concept "Veiligheid Voorop" blijven we op consistente basis beroep doen op de veiligheid en het veilig werken. We kennen de situaties, hebben de ervaringen en kennen de risico's, maar we blijven er onze aandacht op houden en deze processen verbeteren. We streven naar 100% veiligheid. Wil jij meer weten over veilig werken of de inzet van ons veiligheidsbewustzijnsprogramma?

Duurzaam & circulair slopen

Een grondstoffentekort is onvermijdelijk. Aan duurzaamheid en circulariteit stellen we daarom een groot belang. De keuzes die we nu maken hebben een groot effect op de afvalscheiding later. Slopen is veel meer dan het creëren en afvoeren van een berg puin en afval, wij zien het als het winnen van herbruikbare materialen en grondstoffen. Slopen doen we dan ook altijd circulair. Door zorgvuldig te demonteren en het afval te scheiden bij de bron, behouden we kostbare grondstoffen. 98% van het afval wordt door ons gerecycled of hergebruikt. Op deze manier benaderen we al onze projecten! Circulair slopen noemen we dat. Wij streven voor het maximaal hergebruiken van materialen en het waardenbehoud van grondstoffen. Evenals de bewustwording van onze medewerkers naar "circulaire denken en doen" te vergroten!

Sloopwerken M. Heezen

"Als we een datum afspreken, dan zijn we dan ook klaar. Al moeten we de hele nacht doorwerken. We doen er alles aan om het op tijd af te hebben. Afspraak is afspraak."

M. Heezen
Samen sterk voor morgen

Betrouwbaar en vakkundig

M. Heezen begrijpt de complexiteit van het werk met zorg voor de omgeving. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen, beschikken wij over diverse certificeringen van onafhankelijke instanties. Hierdoor is veiligheid, duurzaamheid en circulariteit geborgd in de bedrijfsprocessen. Dit vind plaats vanaf voorbereiding tot en met het werkveld op de projectlocatie. Dit wordt gedaan in de vorm van inventarisatie (risicobeoordeling), beheersmaatregelen, documentatie en controle.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij op het gebied van sloopwerken voor uw organisatie kunnen betekenen? Een offerte ontvangen voor uw eigen project? Neem contact met ons op en laat het weten.