Over ons

Samen sterk voor morgen

M. Heezen is dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Wij zorgen op een veilige manier voor zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen en adviseren partners en opdrachtgevers in slimme keuzes voor ontwerp, realisatie en hergebruik. Vanzelfsprekend met veiligheid voorop en respect voor de omgeving. Omdat de wereld ons dierbaar is, met het oog op de generaties na ons.

Met vestigingen over heel het zuiden van Nederland en België maken wij ons samen sterk voor morgen. Vanuit onze liefde voor machines en respect voor de omgeving werken wij met plezier aan zowel kleine als grote opdrachten voor zakelijke opdrachtgevers actief in de bouw- en vastgoedsector. We zijn actief in heel Nederland met internationale ervaringen.

Snel schakelen, breed dienstenpakket, integrale aanpak

Door onze platte organisatiestructuur kunnen wij snel voorzien in de behoefte van onze opdrachtgevers en hun relaties. Dat doen we met een breed pakket aan dienstverlening en een integrale aanpak. Wij geloven dat onze expertise het beste tot zijn recht komt als wij al in een vroeg stadium bij projecten worden betrokken. Wij maken ons al ruim 65 jaar jaar sterk voor de wereld van morgen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

De kracht van een groot familiebedrijf

M. Heezen maakt deel uit van een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. Veiligheid voorop, duurzaam en circulair!

Wij zijn ons ervan bewust dat duurzaamheid en winstgevendheid essentieel zijn voor onze continuïteit. Daarom investeren we continue in de ontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers. M. Heezen heeft haar duurzaamheidsvisie, doelen en beleid vormgegeven op basis van The Natural Step principes.

Meer weten?

Wil jij meer weten over M. Heezen? Download het boek "Samen sterk voor morgen" !