Over ons

Samen sterk voor morgen

M. Heezen is grondlegger van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen, ruim 300 medewerkers en vestigingen door heel Noord-Brabant, Limburg en België. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Daarnaast leveren we diverse aanvullende diensten met onze overige werkmaatschappijen. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop, respect voor onze omgeving en oog op de generaties na ons.

Download ons boek!

Veiligheid Voorop

We hechten een groot belang aan de veiligheid en gezondheid van zowel onze mensen als omgeving. We faciliteren en doen er alles aan om een veilige werkomgeving te creëren.

Familiebedrijf

We werken met de kracht van een concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. Momenteel staat de 3de generatie aan het stuur.

Duurzaamheid / circulariteit

Bij het uitvoeren van projecten gaan wij te allen tijde verantwoord om met mensen, milieu, energie en grondstoffen. 98% wordt door ons circulair hergebruikt of hoogwaardig gerecycled.

Certificeringen

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over diverse certificeringen van onafhankelijke instanties.

Meer weten?

Wil jij meer over M. Heezen als familiebedrijf weten, ons veiligheidsbewustzijnsprogramma, duurzaamheidsdoelstellingen, de Heezen Bedrijven of onze certificeringen? Neem gerust eens contact met ons op.