Asbestsanering

Asbestsanering: zorgvuldig saneren en helder communiceren

Wij verwijderen asbest en asbesthoudende toepassingen uit woningen, gebouwen, fabrieken en grond. Uiterst zorgvuldig, volgens het wettelijk vastgestelde Certificatieschema voor het Procescertificaat Asbestverwijdering, behorend bij de Arbeidsomstandighedenregeling. Goed opgeleide, gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers worden ingezet om u en onze veiligheid te waarborgen. Hierbij overleggen we voortdurend met onze opdrachtgevers, het bevoegd gezag en belanghebbenden. Voor, tijdens én na onze werkzaamheden. Want asbestverwijdering is niet alleen een kwestie van deskundig saneren, maar ook van duidelijk communiceren.

Asbest verwijderen

Asbest saneren is het vakkundig verwijderen van asbest door een SC-530 gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat het bedrijf de kennis en structuur heeft om op een veilige, legale manier asbest zorgvuldig te verwijderen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de provincies Noord-Brabant en Limburg, maar hebben een landelijke dekking. We beschikken over ons eigen materieel en meer dan 60 werknemers. Dit maakt ons erg flexibel waardoor we snel op uw aanvragen kunnen reageren en diverse projecten gelijktijdig en secuur in uitvoering kunnen hebben. Naast asbestsaneringen in leegstaande panden werken wij ook dagelijks voor diverse woningcorporaties waarvoor wij de asbestsanering in bewoonde toestand uitvoeren.

Werkwijze asbest

Wij saneren asbest naar de eisen zoals ze zijn opgesteld binnen de wet. Op basis daarvan maken we een plan dat het beste schikt en dat voeren we uit. De sanering van asbest kent geen grijze gebieden. De eisen zijn duidelijk. Met asbest kun je, in tegenstelling tot andere stromen, helemaal niets meer. Aangezien asbest een natuurproduct is, gaat het naar gelokaliseerde stortplaatsen toe. Terug naar de natuur, waar het ‘voor altijd’ blijft liggen.

Milieutechniek, chemische reiniging en Chroom-6

Naast asbest saneren, verzorgen we ook de chemische reiniging van objecten vervuild door stof, olie, vet of gevaarlijke stoffen zoals Chroom-6 (lees meer over Chroom-6 saneren). In 2020 ontvingen we ons Chroom-6 certificaat als één van de eerste officiële Chroom-6 specialisten op de Nederlandse markt. Met dit certificaat tonen we aan over de juiste deskundigheid en ervaring te beschikken. Zo werken we met onze opdrachtgevers en gespecialiseerde medewerkers samen aan een schone leefomgeving. Veilig, zorgvuldig en duurzaam, óók voor de generaties na ons.

Meer weten over asbestsanering?

Wilt u weten wat wij op het gebied van asbestsanering, chemische reiniging of Chroom-6 sanering voor uw organisatie kunnen betekenen? Een offerte ontvangen voor uw eigen project? Neem contact met ons op en laat het weten.