Betonboren en betonzagen

Bij M. Heezen heb je aan één partner genoeg voor alle voorkomende werkzaamheden op de slooplocatie. We beschikken over de mensen én de apparatuur om alle werkzaamheden veilig, effectief en naar wens uit te voeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld diverse betonboor-, betonzaag- en freeswerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Hiervoor hebben we de juiste expertise om ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten worden behaald zonder schade aan de betonconstructie.

Betonboringen

Betonboren is het proces waarbij gaten worden geboord in betonnen oppervlakken. Deze kunnen variëren in grootte en diepte, afhankelijk van het beoogde doel. Betonboren wordt veel gebruikt in de bouw- en constructiebranche voor verschillende toepassingen, zoals het installeren van leidingen, kabels, ankers of het creëren van sparingen voor ramen en deuren in betonnen muren.

Zaagwerken

Betonzagen is het proces waarbij betonnen oppervlakken worden gesneden met behulp van speciale zaagbladen. Deze techniek wordt vaak gebruikt om rechte lijnen, hoeken of sparingen te maken in beton. Betonzagen kan handmatig worden uitgevoerd met draagbare zaagmachines, maar het wordt ook gedaan met behulp van grotere, gespecialiseerde betonzagen die op rails worden gemonteerd voor nauwkeurige en diepe sneden.

Meer weten?

Wil je meer weten over betonboren of betonzagen, het diverse apparatuur waar we over beschikken of andere mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op voor vragen of een offerte.