Renovatie & onderhoud

Renovatiesloop en onderhoudsdiensten

Wij bieden onze opdrachtgevers ondersteuning bij alle voorkomende onderhoudsdiensten ten behoeve van (grootschalig) bouwkundige en civieltechnische verbeteringen aan woningen en gebouwcomplexen, bijvoorbeeld renovatie- en herbestemmingsprojecten. Van zowel sloopwerken als asbestsanering bij duurzame gevelrenovaties tot de staalwerken en betonwerken bij de duurzame renovatie van balkons. Wij voeren diverse renovatieslopen en onderhoudsdiensten uit. Bovendien beschikken we over de juiste (vak-)mensen én middelen en werken we ten slotte nauw samen met onze ketenpartners.

Renovatie, revitalisering, verduurzaming

Steeds vaker komt het voor dat gebouwen een renovatie, revitalisering, verduurzaming ondergaan of grondig verbouwd worden in plaats van nieuwbouw. Hierbij ligt het belang om het gebouw deels intact te houden en reeds klaar te maken voor een herbestemming. Hierbij gaan wij met uiterste precisie met mens en/of machine te werk om het gebouw of complex weer te laten voldoen aan de juiste eisen of maatstaven. Of het nu gaat om een historisch pand, fabrieksterrein, verzorgingstehuis, retailketen of onderwijslocatie, we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voorspoedig en volgens planning te realiseren. Zo voeren wij bijvoorbeeld vele renovatiesloopwerken uit ten behoeve van grootschalig onderhoud aan diverse appartementencomplexen of flats voor woningcorporaties, maar ook het sloopwerk betreft een re-styling van diverse filialen van supermarktketens.

"Bij ingrijpend groot onderhoud van een wooncomplex in bewoonde toestand is het ontzettend belangrijk om het proces, door de expertise van deskundige ketenpartners, 'lean' in te richten. Vervolgens moet men tijdens de uitvoering van het project blindelings...

Huub Franssen (1/2)
Hoofd Renovatie en Onderhoud bij BAM

... kunnen vertrouwen op de inzet van goede vakmensen die veiligheid, samenwerken en respect voor bewoners in de genen hebben zitten. Zeker wanneer er ook sanering van asbest bij komt kijken. Met M. Heezen hebben wij zo'n partner gevonden."

Huub Franssen (2/2)
Hoofd Renovatie en Onderhoud bij BAM

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen op gebied van renovatiesloop en onderhoudsdiensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!