Renovatiesloop

Renovatiesloop en onderhoudsdiensten

Renovatiesloop, ook wel bekend als selectief slopen, verwijst naar het proces van het zorgvuldig verwijderen van specifieke delen van een gebouw of structuur om het voor te bereiden op renovatie of verbouwing. In tegenstelling tot totaalsloop, waarbij een gebouw volledig wordt afgebroken, heeft renovatiesloop tot doel bepaalde elementen te behouden terwijl verouderde of beschadigde onderdelen worden verwijderd. Het doel van renovatiesloop is om ervoor te zorgen dat de structurele integriteit van het gebouw behouden blijft, terwijl ruimte wordt gemaakt voor renovaties, verduurzamingen of veranderingen in de bestaande indeling. Het is een meer duurzame en kosteneffectieve aanpak in vergelijking met volledige sloop en herbouw.

Renovatie en grootschalig onderhoud

Bij ingrijpend groot onderhoud van een appartementencomplex of flats voor woningcorporaties in bewoonde toestand, zijn wij ons ontzettend bewust van het belang van een LEAN werkproces. Tijdens de uitvoering moet een opdrachtgever blindelings kunnen vertrouwen op de inzet van goede vakmensen die veiligheid, samenwerken en respect voor bewoners in de genen hebben zitten. Zeker wanneer er ook sanering van asbest bij komt kijken. Zo beschikken wij over de juiste vakmensen én middelen om ieder project succesvol af te ronden en werken we ten slotte nauw samen met onze ketenpartners.

Naast vele renovatiesloopwerken voor grootschalig onderhoud van een wooncomplex, voeren we bijvoorbeeld ook het sloopwerk uit betreft de re-styling van diverse filialen van supermarktketens, de herinrichting van zorginstellingen, theaters of de verbouwing en uitbreiding van monumentale panden.