Sloopwerken

Mobiele puinbreker

Nadat de sloopwerken zijn verricht, komt onze puinbreker in beeld. Met onze mobiele puinbreker zetten we het vrijgekomen puin afkomstig uit onze sloopprojecten op locatie om in hoogwaardige kwaliteit granulaat. Het gebroken puin wordt onder andere hergebruikt in de wegenbouw als fundatie en in de betonindustrie als grondstof uit secundaire winning (namelijk vervanging van zand en grint). Nadat het puin is gebroken dragen we de slooplocatie veilig en netjes over voor verdere ontwikkelingen.

Voordelen van puinbreken

Door de inzet van onze mobiele puinbreker bereiken we op een duurzame manier een aanzienlijke milieuwinst. Onder andere door de vermindering van uitstoot door transportbewegingen en met name door een vermindering in uitstoot doordat er geen grondstoffen primair gewonnen hoeven te worden!

Besparing op kosten is geen hoofddoel bij circulair werken, maar natuurlijk wel een heel prettige bijkomstigheid voor onze opdrachtgever. De mobiele breker van Heezen is modern, gecertificeerd (conform de BRL2506) en voldoet aan de actuele strenge eisen op het gebied van energie, uitstoot en geluid!

Meer weten over mobiel puin breken?

Wilt u meer weten over mobiel puin breken? Neem dan eens contact met ons op.