Nieuws

M. Heezen open dag!

Zoals eerder aangekondigd verwelkomen we iedereen met groot genoegen op zaterdag 21 september 2024, tijdens Demolition Day, voor de M. Heezen Open Dag!

Datum: zaterdag 21 september 2024
Tijd: 12:00 t/m 17:00
Locatie: Boven Zijde 7, Eindhoven

Tijdens deze dag openen wij onze deuren om de Heezen Bedrijven en ons mooie slopers- en asbestsaneringsvak aan u te laten zien. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en vragen te stellen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Live demonstraties van div. sloop & asbest werkzaamheden (kleine en grote rupskranen met beton- en staalscharen aan het werk, slooprobots, betonboren/-zagen/snijden, en de werking van een asbestcontainment)

  • Activiteiten voor de kleine slopertjes (Minigraver Challenges – Kun jij een kraan besturen? / Ontmoet Mattie en neem een kijkje in zijn circulaire huis... / Springkussen, schminkhoek, photobooth en meer)

  • Een selectie uit ons diverse (elektrisch) materieel (verken onze vrachtwagens, kranen en meer)

  • Presentaties van 2dehandsbouwmaterialen.nl en het NK Spijkertrekken

  • Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd

Ontdek meer over onze activiteiten, met extra aandacht voor belangrijke thema’s zoals veiligheid, duurzaamheid en circulariteit. Bekijk onze demonstraties, spreek met onze collega’s, geniet van al het moois, neem een hapje en een drankje en neus rond bij ons wagenpark.

Het belooft een gezellige en informatieve middag te worden voor jong en oud! Hopelijk zien we u dan!