Bastion Hotel

Infrawerken en terreininrichting Bastion Hotel in Geleen

Bastion Hotel Groep is een Nederlandse hotelketen die werd opgericht in 1986. Inmiddels met vele hotels verdeeld over heel Nederland. Geleen is één van deze locaties en hebben wij zowel de sloop van het oude complex als de infratechniek en terreininrichting van het nieuwe complex gerealiseerd.

  • Plaats: Geleen
  • Opdrachtgever: Bastion Hotel Groep

Grondwerken, straatwerk en infratechniek

Voor Bastion Hotels in Geleen zijn we, ten gevolge van de demontage van het oude hotelgebouw, bezig geweest met de aanleg van de nieuwe infra- en terreininrichting. Na een zorgvuldige demontage met scheiding van materialen ter hergebruik, hebben we op het vrijgekomen terrein de infrawerken en terreininrichting verzorgt ten behoeve van het opnieuw gebouwde pand. Ondanks de slechte weersomstandigheden zijn de werkzaamheden, in goed overleg met opdrachtgever/directievoerder PM+ Bouwadvies binnen de planning gerealiseerd.

Sloopwerken oude complex

De totaalsloop van het oude Bastion Hotel in Geleen is enige tijd geleden door ons verricht. De sloopwerkzaamheden ten behoeve van de demontage van het gebouw is vakkundig uitgevoerd met scheiding van materialen ter hergebruik. Ook werd extra zorg aan de omgeving toe gedragen gezien de gasten van het Bastion Hotel al in het nieuwe complex verbleven gedurende de sloopwerken.

"Een mooi project waarbij de gehele infratechniek en terreininrichting is verzorgd t.b.v. het opnieuw gebouwde pand als gevolg van de eerder verrichtte totaalsloop van het oude Bastion Hotel."

Bastion Hotel Geleen

Meer weten?

Wil jij meer weten over onze werkzaamheden bij het Bastion Hotel of weten wat wij nog meer voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering of infratechniek? Neem dan contact of bekijk alle referenties!