Voormalige Campinaterrein

Asbestsanering en sloopwerken voormalige Campinaterrein

Op het voormalige Campinaterrein aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven hebben we de asbestsanering- en sloopwerkzaamheden gerealiseerd voor de herontwikkeling tot De Caai. Hierbij werkten wij in combinatie met Vissers Ploegmakers B.V. Het voormalige Campinaterrein wordt getransformeerd tot nieuwbouwproject De Caai, een duurzame stadswijk bestaande uit 700 woningen. De monumentale Melkfabriek en IJsfabriek zijn hierbij bewaard gebleven. Begin 2022 start de bouw van twee van in totaal vijf woontorens in het nieuwe stadsgebied.

Opening met de wethouder

"Er heerst een grote wooncrisis in de stad, als wethouder doe ik mijn best om meer woningen te krijgen." vertelt wethouder Yasin Torunoglu. Enthousiast was hij aanwezig bij de start van de sloop. Wegens de corona-maatregelen destijds werd de opening in klein comité gevierd waarbij Studio040 een mooie weergave maakte met interviews met wethouder Yasin Torunoglu en BPD Gebiedsontwikkeling directeur Erik Leijten. De werkzaamheden voor de herontwikkeling van het voormalige Campinaterrein verliepen voorspoedig en volgens planning.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, infratechniek of meer? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op!