HTC-5 (High Tech Campus)

Infratechniek en terreininrichting op High Tech Campus

Op het High Tech Campus (HTC) Eindhoven voeren we vele werkzaamheden uit op gebied van infratechniek en terreininrichting. Onlangs hebben we het omliggende terrein van het HTC-5 gebouw onder handen mogen nemen en getransformeerd naar een mooie, vernieuwde buitenruimte!

  • Plaats: Eindhoven
  • Opdrachtgever: High Tech Campus
  • Start: augustus 2019
  • Oplevering: maart 2020

Infrawerken HTC-5

De High Tech Campus Eindhoven wordt benoemd als "de slimste vierkante meters van Europa". Meer dan 220 instituten, vele onderzoekers, ontwikkelaars én ondernemers werken aan de meest innovatieve technologieën en producten. Onlangs hebben we de infratechniek en terreininrichting van de buitenruimte van gebouw HTC-5 onder handen mogen nemen. Eén van de vele activiteiten die wij op de High Tech Campus verrichten!

Bij het project hebben we onder andere diverse opbreek- en grondwerken, rioleringswerk, betonwerk en straatwerk van natuursteenelementen uitgevoerd. Hiermee is gebouw HTC-5 voorzien van een mooie, vernieuwde buitenruimte met diverse natuurlijke elementen! Zo hebben we naast de werkzaamheden betreft het HTC-5 gebouw, vele locaties op het High Tech Campus terrein kunnen voorzien van infrawerken en terreininrichtingen.

Werkzaamheden High Tech Campus

Naast de infrawerken van het HTC-5 gebouw, hebben we vele werkzaamheden verricht op het campus terrein ten opzichte van de infratechniek. Van asfaltonderhoud, terreininrichting, rioleringswerken, grondwerk, het aanleggen van straatwerk, looppaadjes en een cricketveld tot infrawerken rondom nieuwbouw en parkeerterreinen!

"Eén van de vele projecten die we op High Tech Campus Eindhoven verrichten op het gebied van infratechniek."

HTC-5
Eindhoven

Meer weten?

Wil jij weten wat wij nog meer hebben verricht op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering of infratechniek? Bekijk dan alle referenties of neem contact met ons op!