Duboisdomein

Asbestsanering en sloopwerken Duboisdomein Maastricht

In Maastricht zijn we in opdracht van Hurks bezig met de asbestsanering en sloopwerken van het voormalige kantoor van Koninklijke PostNL aan het Duboisdomein. De locatie wordt hiermee geschikt gemaakt voor de nieuwbouw van maar liefst 500 studentenwoningen! Voor ons is de campus-omgeving in Maastricht inmiddels een zeer bekende plek. De afgelopen jaren hebben we er meerdere grote asbestsanerings- en sloopwerken uitgevoerd bij o.a. de Universiteit Maastricht en het beroemde MECC Maastricht.

Sloopwerken Duboisdomein Maastricht
Sloopwerken Duboisdomein Maastricht
Sloopwerken Duboisdomein Maastricht
Sloopwerken Duboisdomein Maastricht
Sloopwerken Duboisdomein Maastricht

Herbestemming

Dat er meer studentenwoningen bij (moeten) komen in Maastricht is niet nieuw. Ook de keuze voor woonwijk en bedrijventerrein 'Randwyck' is geen geheim, aldus de Universiteit Maastricht. De kantoorruimtes van PostNL aan het Duboisdomein stonden al lange tijd in de verkoop, maar lange tijd zonder resultaat. Nu krijgt de locatie de gekoesterde wens voor herbestemming tot studentenwoningen. Na de asbestsanering en sloopwerken van het Duboisdomein, hebben we met onze mobiele puinbreker al het puin omgezet tot hoogwaardig kwaliteit granulaat en de locatie overgedragen aan de opdrachtgever voor de gewenste herbestemming.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of nieuwsgierig naar wat wij nog meer doen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, infratechniek of meer? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op!