'Karkas' Vonderweg

Sloopwerken 'karkas' aan de Vonderweg Eindhoven

Het 'karkas' tegenover het PSV-stadion aan de Vonderweg is al enige tijd gesloopt! Het zal men niet ontgaan zijn. Nadat wethouder Yasin Torunoglu op 7 juli 2021 het startsein gaf, hebben we het betonskelet in korte tijd veilig en duurzaam weten te slopen, waarbij het vrijkomende betonpuin zoveel als mogelijk hoogwaardig is gerecycled tot nieuwe beton voor de nieuwbouwprojecten in de binnenstad. Wederom een mooie opdracht in het centrum van Eindhoven.

Veilig, duurzaam en snel

Het 'karkas' ging na jaren leegstand eindelijk tegen de vlakte, tot vreugde van vele mensen. Het werd als een doorn in het oog gezien door vele Eindhovenaren. Het voormalige kantoorgebouw van Philips stond al 12 jaar leeg en maakte plaats voor maar liefst 500 woningen als onderdeel van het Emmasingelkwadrant. Vóór de zomervakantie was het gehele betonskelet veilig en duurzaam gesloopt.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit bijzondere project of nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, infratechniek of meer? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op!