Rozestraat

Sloopwerken flatwoningen Rozestraat

In Heerlen hebben we de totaalsloop van de 87 flatwoningen van onze opdrachtgever Weller in de Rozestraat gesloopt. Na een grondige asbestsanering en demontage van vrijkomende bouwmaterialen, zijn we gestart met de machinale sloopwerkzaamheden van het complex. Binnen een kort tijdsbestek hebben we het gehele complex gecontroleerd doen laten verdwijnen.

Extra maatregelen

Tijdens de totaalsloop zijn extra maatregelen getroffen tegen de overlast van stof ten behoeve van de omwonenden. Hierbij is gebruik gemaakt van extra sproeiers vanwege de harde wind destijds en het verouderde complex. Daarnaast is modern sloopmaterieel ingezet dat voldoet aan de meest actuele eisen ten aanzien van emissie van CO2 en geluid. Het project is voorspoedig verlopen en de locatie werd na oplevering tijdelijk groen ingericht!

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, infratechniek of meer? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op.