Hoofdkantoor VDL

Nieuwe infra- en terreininrichting Hoofdkantoor VDL

Namens VDL voeren wij diverse werkzaamheden uit met betrekking tot infratechniek (grondwerken, infrawerken en terreininrichting). Samen met ons collega bedrijf B. Schepens uit Best hebben we het hoofdkantoor van VDL in Eindhoven van een compleet nieuwe infra- en terreininrichting voorzien!

  • Plaats: Eindhoven
  • Opdrachtgever: VDL

Infratechniek

Nadat wij onze renovatiesloop en grondwerk activiteiten voor de (ver-)nieuwbouw van het bekende hoofdkantoor van VDL Groep hadden afgerond, hebben we samen met onze collega's van B. Schepens Grond- en Infrawerken uit Best het hoofdkantoor van VDL voorzien van een geheel nieuwe infra- en terreininrichting. Om de terreininrichting goed te laten aansluiten op de uitstraling van het gebouw is gekozen voor het gebruik van natuursteen, dat vanuit het gebouw overgaat tot in de entree van het parkeerterrein. Kortom levert dat een fraai beeld op!

Meer referenties?

Wil je meer referenties zien of weten wat M. Heezen voor u kan betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering of infratechniek? Bekijk al onze referenties!

Asfaltering VDL ten behoeve van terreininrichting en infratechniek

"Namens VDL voeren wij diverse werkzaamheden uit met betrekking tot infratechniek. Ook het hoofdkantoor in Eindhoven hebben we voorzien van nieuwe infra- en terreininrichting."

VDL
Infratechniek