BBL leerwerkplaats

BBL leerwerkplaats: Machinist Grondverzet / sloop

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige BBL leerwerkplaats als Machinist Grondverzet / sloop? Dan zijn de Heezen Bedrijven de perfecte plek voor jou! Bij ons krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van grondverzet en sloopwerk uit te breiden. Jij bent verantwoordelijk voor het bedienen van verschillende grondverzetmachines. Van minigravers en schrankladers tot wielladers; allerlei materieel tot +/- 10 ton. Je werkt op verschillende projecten met betrekking tot grond- en straatwerk en het slopen van gebouwen. Tot de Heezen Bedrijven (met de mogelijkheid om een BBL leerwerktraject te volgen) behoren onder andere:

M. Heezen in Eindhoven | B. Schepens in Best | Vissers in Oosterhout

Nieuwste machines tot 10tn

Veel kennis, ervaring en kansen

Benodigde rijbewijzen te halen

Gezelligheid, feesten, familiebedrijf

Je krijgt bij ons de kans om..

 • Te werken met de nieuwste machines en technieken.

 • Je te ontwikkelen tot een allround machinist en verder door te groeien. Je wordt begeleid door ervaren vakmensen. Je leert de kneepjes van het vak in de praktijk, onder begeleiding van een ervaren machinist.

 • Je talenten te ontplooien en uit te blinken in de wereld van grondverzet en machinaal slopen. Je leert te werken met krachtige grondverzetmachines en sloopmachines die zowel bovengrondse gebouwen maar ook ondergrondse constructies op een veilige manier kunnen afbreken. Dit is een specialistisch vakgebied dat veel vaardigheden en kennis vereist. En dat ga je allemaal leren!

 • Te werken in een gezellig en informeel team. Het is een hechte groep collega’s die liefde hebben voor het vak.

 • De benodigde rijbewijzen te halen.

BBL leerwerkplaats machinist grondverzet en sloop
BBL leerwerkplaats machinist grondverzet en sloop
BBL leerwerkplaats machinist grondverzet en sloop

Wat bieden wij nog meer?

 • Een fijne werkomgeving bij een financieel gezond familiebedrijf. Je bent welkom en hoort er echt bij.

 • Een goed salaris volgens cao (afhankelijk van je opleiding en leeftijd).

 • Een professionele organisatie met korte lijnen en een veel verschillende werkzaamheden en projecten.

 • Wil je hard werken, meters maken en veel leren? En houd je van flauwekul in de pauze of met collega’s in de keet? Dan kun je lachen met je collega’s.

 • Soms ben je op een locatie maar als je op de werkplaats bent, lunchen we tussen de middag uitgebreid (en gratis)

 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes organiseert. Sowieso een BBQ en borrel net voor de bouwvak en een borrel rond Kerst. En regelmatig een drankje na werktijd op vrijdagmiddag.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 45 vakantie- en atv-dagen).

 • Doorgroeimogelijkheden; de mogelijkheid tot scholing en verdere (persoonlijke) ontwikkeling of ondersteuning.

Lukt het eens een dag wat minder? Dan staat er een collega voor je klaar om je verder te helpen. Je kunt rekenen op scholing, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekend salaris en een prettige manier van samenwerken. Alle functies vallen binnen de cao ‘Bouw & Infra’.

Meer weten?

Wil jij weten of de Heezen Bedrijven de perfecte werkgever voor jou is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Bel 06 19 11 57 68 of mail naar coby.goyvaerts@heezenbv.nl

BBL leerwerkplaats machinist grondverzet en sloop

M. Heezen is grondlegger van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met ruim 350 medewerkers en meerdere vestigingen. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, chroom-6-sanering en asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met ‘veiligheid voorop’ en respect voor onze omgeving.