Werken bij M. Heezen

Stage KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu)

Ben jij gepassioneerd over veiligheid, kwaliteit en het maken van een echte impact op de werkvloer? Zoek niet verder! We zijn op zoek naar een toegewijde stagiair om ons team van de KAM-afdeling te versterken. Hier is jouw kans om bij te dragen aan betekenisvolle projecten en waardevolle ervaring op te doen.

Stage KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu)

Huidige taken

  • Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E): Werk aan het opstellen van uitgebreide RI&E-rapporten voor verschillende locaties. Identificeer activiteiten, gevaren en risico’s om een veilige werkomgeving te waarborgen.

  • Aanbevelingen voor veiligheidsverbetering: Bied waardevolle inzichten en suggesties voor het verbeteren van veiligheidsbeleid en -procedures.

  • Verbetering van toolboxmeetings: Werk samen om toolboxmeetings nog boeiender en informatiever te maken voor onze collega’s.

Vanaf september

  • Procesoptimalisatie: Analyseer en breng organisatorische processen in kaart, met name die gerelateerd zijn aan de KAM-afdeling. Doe aanbevelingen voor het stroomlijnen en verbeteren van efficiëntie.

  • Samenwerking tussen afdelingen: Verken mogelijkheden voor synergie tussen verschillende afdelingen en werkgroepen. Hoe kunnen we de sterke punten van elk team benutten om de algehele prestaties te verbeteren?

  • Evaluatie van het handboek: Voer een grondig onderzoek uit naar ons huidige handboek om ervoor te zorgen dat het in lijn is met de doelen en doelstellingen van de organisatie.

Deze stage biedt een unieke kans om aan diverse projecten te werken en een tastbare impact te maken binnen onze organisatie. Als je klaar bent om uitdagende taken aan te gaan en zowel persoonlijk als professioneel te groeien, horen we graag van je! Laten we samen een veiligere en efficiëntere werkomgeving creëren!

Dit zoek jij op jouw stageplek

  • Ongekend goede werksfeer. Waar we met elkaar omgaan als vrienden en je gewoon jezelf kan zijn.

  • Elke dag (gratis) lunch op kantoor.

  • Geld. Een stagevergoeding van €300.

  • Met nieuwe initiatieven, ideeën of oplossingen maak je ons blij. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons bent

interesse? Solliciteer!

Interesse in een dynamische werkomgeving met variërende taken, waarbij je zowel binnen als buiten actief bent? Je werkt in een hecht team met professionals. Solliciteer als jij deze uitdaging aan wilt gaan! Stuur je cv naar coby.goyvaerts@heezenbv.nl of bel 06 - 19 11 57 68 en we gaan graag met je in gesprek!

Heezen Bedrijven app

Om het veiligheidsbewustzijnsprogramma te ondersteunen hebben we de Heezen Bedrijven app ontwikkeld. Via deze app leggen we extra aandacht op toolboxen, instructies, veiligheidsvlogs en werkprocessen. Ook maakt de app het mogelijk om eenvoudig werkplekinspecties uit te voeren, trendanalyses over onze huidige stand van veilig werken en VGM-meldingen te maken.