Werken bij M. Heezen

Vacature Slooppersoneel

M. Heezen maakt deel uit van een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Sittard, Best, Sterksel, Oosterhout en Antwerpen. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop en respect voor onze omgeving. We gaan voor een duurzame toekomst met het oog op de generaties na ons: hands on, inventief en pragmatisch. Samen sterk voor morgen!

Vacature slooppersoneel voor machinisten, voormannen en handslopers

We hebben vele mooie, nieuwe projecten in het verschiet. Ben jij gemotiveerd en wil je hier graag aan mee werken? Wij zijn op zoek naar machinisten, voormannen en handslopers!

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@heezenbv.nl of bel met 040-2621815 t.a.v. de heer Maurice Lamber of Marco Smits.

Wie ben jij?

  • Je bent gemotiveerd en wil graag werken in teamverband

  • Je bent secuur en werkt veilig

  • Je vindt het leuk om in een platte organisatie met korte lijnen te werken

Wat breng je mee?

  • In bezit of bereid tot het behalen van basisveiligheid VCA certificaat

  • Een enthousiaste en juiste werkhouding

Wat mag je van ons verwachten?

Binnen M. Heezen zorgen we voor elkaar. Je kunt rekenen op een leuke werkplek, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Deze functie valt binnen de Bouw cao. Wij houden van een proactieve, dynamische en servicegerichte houding.