Werken bij M. Heezen

Vacature Uitvoerder asbestsanering

In de rol van uitvoerder asbestsanering heb jij dagelijks de leiding over de asbestsaneringsprojecten en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de gehele uitvoering op het gebied van personeel, kwaliteit, budget en natuurlijk planning. Hierbij is geen één dag hetzelfde en kom je op allerlei locaties. We hebben diverse projecten met een variatie in aard en omvang, locatie en tijdsduur binnen woningen, gebouwen, fabrieken en meer.

We beschikken over een grote diversiteit en afwisseling in werkzaamheden en projecten. Je werkt met goed opgeleide, gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers en we zorgen ervoor dat we altijd het benodigde en gewenste materieel in eigen beheer hebben. Dit maakt ons erg flexibel waardoor jij snel op aanvragen kunt reageren en diverse projecten gelijktijdig en secuur in uitvoering kunt hebben door Noord-Brabant, Limburg en daarbuiten.

Beschik jij over dezelfde mentaliteit als Joshua?

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten op het gebied van asbestsanering en milieutechniek.

 • Het aansturen van onze medewerkers om de beste kwaliteit te behalen.

 • Je verzorgt opnames voor nieuwe werken en bereidt deze voor ten behoeve van de uitvoering.

 • Je behoudt en onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, maar ook met derde partijen en je dient snel te kunnen schakelen in geval van calamiteiten.

 • Tot slot evalueer je jouw projecten en voer je het benodigde administratie uit.

Je vindt bij ons altijd een project die past bij jouw kwaliteiten, kunde en ambities om te groeien. We zorgen voor elkaar en er wordt voor je gezorgd. Je staat er nooit alleen voor en kunt rekenen op hulp van collega's bij problemen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt aantoonbare kennis van asbest en wat je niet weet, leer je.

 • Je bent communicatief sterk, computervaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten.

 • Je bent stressbestendig, administratief onderlegd en werkt probleemoplossend.

 • Je bent organisatorisch sterk en werkt resultaatgericht binnen een platte organisatie met korte lijnen.

 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur in het werkveld ‘asbest’.

Vanuit M. Heezen bieden we jou

 • Een fijne werkomgeving bij een financieel gezond familiebedrijf. 

 • Een professionele organisatie met korte lijnen. 

 • Een enthousiast team en een informele cultuur; humor en gezelligheid vinden we belangrijk. 

 • Een uitdagende en zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid. 

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 40 vakantie- en Atv-dagen), de mogelijkheid tot scholing en verdere (persoonlijke) ontwikkeling of ondersteuning. Deze functie valt binnen de Cao Bouw & Infra.

Tot slot zorgen we bij de Heezen Bedrijven voor elkaar. Je kunt rekenen op scholing, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, een prettige manier van samenwerken en een lekker geserveerde lunch in onze bedrijfskantine. Verder houden wij van pro activiteit, samenwerking en een resultaat- en servicegerichte houding!

Interesse? Stuur je CV en solliciteer!

Wil jij deel uitmaken van onze familie en bijdragen aan onze missie om asbestsanering uit te voeren met ‘veiligheid voorop’ en respect voor onze omgeving? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar coby.goyvaerts@heezenbv.nl (corporate recruiter) of bel naar 06 19 11 57 68 en we gaan graag met je in gesprek!

Vacature uitvoerder asbest

M. Heezen is grondlegger van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en verschillende vestigingen. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, chroom-6 en asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop, respect voor ons omgeving en oog op de generaties na ons.