Werken bij M. Heezen

Vacature Uitvoerder asbest (m/v)

M. Heezen maakt deel uit van een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Sittard, Best, Sterksel, Oosterhout en Antwerpen. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop, respect voor onze omgeving en oog op de generaties na ons. Samen sterk voor morgen!

Als uitvoerder asbest heb jij dagelijks de leiding over de asbestsaneringsprojecten en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de gehele uitvoering op het gebied van personeel, kwaliteit, budget en natuurlijk planning. Hierbij is geen één dag hetzelfde en kom je op allerlei locaties. Je hebt een variatie aan projecten van diverse omvang, duur, complexiteit en werkzaamheden binnen woningen, gebouwen, fabrieken en meer.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@heezenbv.nl of bel met 040-7200895 t.a.v. de heer Toon Hezemans of Marco Smits.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten op het gebied van asbestsanering en milieutechniek.

 • Het aansturen van onze medewerkers om de beste kwaliteit te behalen.

 • Je verzorgt opnames voor nieuwe werken en bereidt deze voor ten behoeve van de uitvoering.

 • Je behoudt en onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, maar ook met derde partijen en dien je snel te kunnen schakelen in geval van calamiteiten.

 • Tot slot evalueer je jouw projecten en voer je het benodigde administratief werk uit.

Je vindt bij ons altijd een project die past bij jouw kwaliteiten, kunde en ambities om te groeien. We zorgen voor elkaar en er wordt voor je gezorgd. Je staat er nooit alleen voor en kunt rekenen op hulp van collega's bij problemen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt kennis van asbest, maar wat je niet weet, leer je.

 • Je bent communicatief sterk en computervaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten.

 • Je bent stressbestendig, administratief onderlegd en werkt probleemoplossend.

 • Je bent organisatorisch sterk en werkt resultaatgericht binnen een platte organisatie met korte lijnen.

 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

 • In bezit van VCA-VOL en DTA certificaat.

Wat mag je van ons verwachten?

We beschikken over een grote diversiteit en afwisseling in werkzaamheden en projecten. Je werkt met goed opgeleide, gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers en zorgen altijd dat we het benodigde en gewenste materieel in eigen beheer hebben. Dit maakt ons erg flexibel waardoor jij snel op aanvragen kunt reageren en diverse projecten gelijktijdig en secuur in uitvoering kunt hebben door Noord-Brabant, Limburg en daar buiten.

Tot slot zorgen we bij M. Heezen voor elkaar. Je kunt rekenen op scholing, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, een prettige manier van samenwerken en een lekker geserveerde lunch in onze bedrijfskantine. Deze functie valt binnen de Bouw CAO. Verder houden wij van pro activiteit, samenwerking en een resultaat- en servicegerichte houding!