SAMEN STERK
VOOR MORGEN

M. Heezen

M. Heezen is specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Bij M. Heezen stellen we de veiligheid en gezondheid van zowel onze mensen als omgeving altijd voorop. We faciliteren en doen er alles aan binnen onze bedrijfsvoering en werkzaamheden om een veilige werkomgeving te bieden.

Ons werk
Referenties

De kracht van een groot familiebedrijf

M. Heezen is grondlegger van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf.

Een wereld in beweging

Een wereld die constant in beweging is, vraagt een continue cyclus van saneren, slopen, recyclen, bouwen en onderhouden. Als familiebedrijf doen wij dat vanzelfsprekend met respect voor onze omgeving. Met het oog op de generaties na ons. Bekijk ons circulair sloopproces!

Blijf op de hoogte
Nieuws & Blog

The Natural Step principes

M. Heezen wil, zowel zelfstandig als in onderlinge samenwerking, bij het uitvoeren van projecten verantwoord omgaan met mensen, milieu, energie en grondstoffen. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en verkleinen onze CO₂-footprint. M. Heezen heeft haar visie, doelen en beleid vormgegeven op basis van The Natural Step principes.