Blijf op de hoogte

Sloop zusterflat Rijnstate Ziekenhuis: "een plat contract voor een complexe sloop"

In gesprek met Harm Schraven en Willem-Jan Hanegraaf verscheen een artikel over de goede uitvoering van een zeer complexe klus, innovatieve slooptechnieken en uiterste veiligheid binnen een beperkte ruimte!

Sloop zusterflat Rijnstate Ziekenhuis Arnhem

"Wederzijds vertrouwen speelde een belangrijke rol bij de samenwerking. Wij selecteren op kwaliteit en niet op prijs. We zochten een bedrijf met veel ervaring in de zorg."

Willem-Jan Hanegraaf
Programmadirecteur Rijnstate

Vijftien bouwlagen

"Een plat contract voor een complexe sloop", het wederzijdse vertrouwen speelde een belangrijke rol in de samenwerking. Veiligheid, planning, behoud van parkeervoorzieningen, circulariteit en duurzaamheid waren de belangrijkste kaders voor Rijnstate Ziekenhuis Arnhem met betrekking tot de sloop van de vijftien bouwlagen tellende zusterflat.

Inmiddels is het gebouw in zijn geheel verwijderd en is in goede samenwerking met opdrachtgever Rijnstate op de voormalige locatie van de zusterflat versneld het parkeerterrein aangelegd, wat nu zijn dienst doet als tijdelijke helikopterbasis. We wensen daarmee de zorgverleners en patiënten sterkte en voorspoed. Bekijk hier het artikel!

Artikel delen?

Klik op onderstaande betreffende knop en deel het artikel. Vergeet ons ook niet te volgen op LinkedIn, Facebook of Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief voor diverse projectupdates!

  • linkedin
  • whatsapp