Blijf op de hoogte
Asbestsanering Veemgebouw Strijp-S
Asbestsanering Veemgebouw Strijp-S
Asbestsanering Veemgebouw Strijp Eindhoven

Asbestsanering Veemgebouw
Strijp-S

De herbestemming van het grote Veemgebouw is al enkele jaren geleden ingezet. Van dit schitterende voormalig Philipsgebouw zijn onlangs de statige stalen raamkozijnen grondig gesaneerd van asbest toepassingen en vrijgegeven voor verdere bewerking. Een voltooiing van onze inpandige werkzaamheden.

Asbestsanering en renovatiesloop Strijp

Al vanaf de start van de grootschalige gebiedsontwikkeling van de voormalige Philips gebouwen op Strijp-S, Strijp-T en Strijp-R, hebben we bij nagenoeg alle transformaties de asbestsanering en renovatiesloop uitgevoerd. Hierbij hebben we al in een heel vroeg stadium veel kennis opgedaan die wij bij andere grootschalige projecten in Nederland hebben toegepast. Vooral het werken in en aan (Rijks)monumentale panden en industrieel erfgoed vraagt om een doordachte aanpak, met respect voor het verleden en aandacht voor duurzaam toekomstig gebruik.

Artikel delen?

Klik op onderstaande betreffende knop en deel het artikel. Vergeet ons ook niet te volgen op LinkedIn, Facebook of Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief voor diverse projectupdates!

  • linkedin
  • whatsapp