Blijf op de hoogte

Eerste officiële Chroom-6 specialist op de Nederlandse markt

Op 3 maart 2020 hadden we de primeur en ontvingen we ons Chroom-6 certificaat als één van de eerste officiële Chroom-6 specialisten op de Nederlandse markt! Met dit certificaat tonen we aan over de noodzakelijke ervaring te beschikken en veiligheid boven alles te zetten bij het zorgvuldig verwijderen van Chroom-6.

Chroom-6 certificaat

Het heeft Nederland de afgelopen jaren overvallen. De gevaarlijke stof dook op allerlei plekken in de maatschappij op en instanties kregen er steeds meer mee te maken. Er kwam een behoefte aan deskundige partijen die hen konden ontzorgen bij de verwijdering en schoonmaak van Chroom-6-houdende materialen.

Onlangs heeft veilig werken met Chroom-6 officieel vorm gekregen. Het belang voor extra veiligheid en marktregulatie werd gezien. SGS Search nam het voortouw en bracht enkele experts bij elkaar. Op 3 maart 2020 hadden we de primeur en ontvingen we ons Chroom-6 certificaat als één van de eerste officiële Chroom-6 specialisten op de Nederlandse markt.

Met dit certificaat tonen we aan over de noodzakelijke ervaring te beschikken en veiligheid boven alles te zetten bij het zorgvuldig verwijderen van Chroom-6. Het certificaat is naast ons door twee anderen partijen in ontvangst genomen.

Samen met de gecertificeerde instellingen TÜV Nederland en Normec Certification ontwikkelde we een gecertificeerde aanpak met onder andere veilige werkprotocollen. Ten eerste een belangrijk gegeven voor onze eigen medewerkers, maar ook zeker richting opdrachtgevers. Met het certificaat tonen we aan een bewezen, betrouwbare Chroom-6 partner te zijn en voldoen aan de nodige deskundigheid.

Artikel delen?

Klik op onderstaande betreffende knop en deel het artikel!

  • linkedin
  • whatsapp