Nieuws

Renovatiesloop Heuvel Galerie Eindhoven

In opdracht van SPIE zijn we bezig met de renovatiesloop van de Heuvel Galerie, een overdekt winkelcentrum in het stadscentrum van Eindhoven. Diverse sloopwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd om te komen tot flexibel in te richten casco voor meerdere winkels. Hierbij hebben we ook de welbekende betonnen trap in het hart van het winkelcentrum moeten verwijderen.

Veel aandacht is hierbij besteed aan de veiligheid en minimale overlast voor publiek en omgeving, waardoor wij meerdere dagen buiten de openingstijden van de winkels gewerkt hebben. Tijdens avond- en nachturen zijn extra maatregelen getroffen om bezoekers aan het naastgelegen muziekgebouw niet te storen.

Dankzij onze brede expertise kunnen we ook flexibel inspelen op ongewone situaties. En dankzij onze schaalgrootte beschikken we altijd over capaciteit die we 24/7 kunnen inzetten. Een leuke bijkomstigheid is dat onze uitvoerder van dit project, destijds bij zijn vorige werkgever verantwoordelijk was voor de bouw van onderdelen die we nu weer verwijderen!

  • linkedin
  • whatsapp