Geschiedenis

Sloopbedrijf M. Heezen

Grondlegger (opa) Thijs Heezen (1940) komt op vierjarige leeftijd met zijn ouders uit Indonesië naar Nederland. Als jongeman ontwikkelt hij samen met zijn vader, die hem voor het slopersvak heeft geïnteresseerd, activiteiten in de omgeving van Rotterdam. Een grote opdracht leidt hem naar Eindhoven, waar hij zijn vrouw ontmoet en in 1956 zijn eigen slopersbedrijf opricht. Ze krijgen samen 4 kinderen. Helaas overlijdt opa al op 56-jarige leeftijd. Zijn zoon Thijs sr., op dat moment 18 jaar, krijgt de leiding over het bedrijf.

Rijke historie, klaar voor de toekomst

Alle gezinsleden werken hard aan de expansie, waardoor het bedrijf snel groter wordt, door overnames en autonome groei. Er komen diverse werkmaatschappijen en meerdere vestigingen. In 2008 betrekt Heezen een nieuw hoofdkantoor op een multifunctionele locatie aan de A50/A2, op het Eindhovense industrieterrein Kapelbeemd. Thans wordt de onderneming geleid door Thijs sr. en zijn zoon Thijs jr., de 3e generatie!

Een rijke historie en klaar voor de toekomst. Al ruim 60 jaar begeeft Heezen zich in het vakgebied en maken zij zich samen sterk voor de wereld van morgen. Dit alles begon met de opichting van een eigen slopersbedrijf in 1956 onder de naam 'M. Heezen'.

De Heezen Bedrijven

Inmiddels vele stappen verder tellen de Heezen Bedrijven meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. Ook is de derde generatie actief in de organisatie, vastberaden om M. Heezen en de Heezen Bedrijven met dezelfde inzet, deskundigheid en gedrevenheid voort te zetten. Kortom, klaar voor de toekomst.

"We zijn ons ervan bewust dat duurzaamheid en winstgevendheid essentieel zijn voor onze continuïteit. Daarom investeren we continue in de ontwikkeling van onze organisatie en medewerkers."