TheaterHotel De Oranjerie

Renovatiesloop Van der Valk TheaterHotel De Oranjerie

In opdracht van Van Heur Bouw & Onderhoud (VB Groep) hebben we de sloopwerkzaamheden ten behoeve van de renovatie van het Van der Valk TheaterHotel De Oranjerie in Roermond gerealiseerd. Van top tot teen wordt alles van dit prachtige theater, afstammend uit de jaren '70, en hotel gestript en opnieuw opgebouwd. Zie onderstaande video's voor een aantal impressies van het ingrijpende project.

Renovatiesloop theater

De verouderde theatertechniek, inclusief de lichtbrug voor de verlichting tijdens de shows, is gedemonteerd en het complete interieur van de theaterzaal en de foyers zal plaatsmaken voor vernieuwing. Dit is alweer ons tweede ingrijpend project in een theater, midden in het centrum van een mooie stad, in korte tijd, na de omvangrijke totaal- en renovatiesloop van het Theater aan de Parade in Den Bosch!

Renovatiesloop hotel

Na de intensieve sloopwerkzaamheden voor de renovatie van het theater gedeelte, zijn we verder gegaan met de renovatiesloop bij het hotel gedeelte. We zijn gestart met het leeghalen van de oude feestzaal 'Salle de Fete' waar behalve de kenmerkende grote trappen weinig meer van de zaal is terug te zien op een grote open ruimte na. Ook het voormalige KPN-gebouw wordt getransformeerd tot een nieuw karakteristiek Van der Valk Hotel. Het is een omvangrijk binnenstedelijk renovatieproject waarbij iedereen na de werkzaamheden weer kan genieten van een schitterend TheaterHotel.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze ingrijpende renovatiesloop of benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen. Bekijk alle referenties, nieuwsberichten of neem eens contact met ons op!