Sloopbedrijf

Sloopbedrijf M. Heezen

Slopen is een mooi vak. Daar weten we bij M. Heezen ook alles van. Al meer dan 65 jaar voeren we de meest uitdagende opdrachten uit en zijn we voor de gehele bouw- en vastgoedsector een vertrouwd partner voor alle soorten sloopwerken en meer. Op basis van uw vraagstuk bieden wij maatwerk oplossingen. We hebben jaren ervaring met vele diverse en uiteenlopende sloopwerken van zowel renovatiesloop, totaalsloop, utiliteitssloop, woningsloop als industriële sloop.

Slopen doen we veilig

Bij M. Heezen stellen we een groot belang aan de veiligheid en gezondheid van zowel onze medewerkers als omgeving. We doen er daarom ook alles aan om een veilige werkomgeving te bieden. Door middel van ons concept 'Veiligheid Voorop' blijven we op consistente basis beroep doen op de veiligheid en het veilig werken. We kennen de situaties, hebben de ervaringen en kennen de risico's, maar we blijven er onze aandacht op houden en deze processen verbeteren. We streven naar 100% veiligheid. Wil je meer weten over veilig werken, de inzet van ons veiligheidsbewustzijn programma of het concept Veiligheid Voorop?

Samen sterk voor morgen

Met vestigingen over heel het zuiden van Nederland en België maken wij ons samen sterk voor morgen. We voeren voornamelijk sloopwerken uit in heel Noord-Brabant, Limburg, Rotterdam, Amsterdam, delen van België en alles wat daar tussen valt. Door middel van een groot, modern en innovatief machinepark; een integrale aanpak en een breed pakket aan dienstverlening, kunnen wij snel in de behoefte van al onze opdrachtgevers en hun relaties voorzien.

Duurzaam slopen & circulariteit

Slopen is veel meer dan het creëren en afvoeren van een berg puin en afval, wij zien het als het winnen van herbruikbare materialen en grondstoffen. Slopen doen we dan ook altijd circulair. Door zorgvuldig te demonteren en het afval te scheiden bij de bron, behouden we kostbare grondstoffen. Meer dan 98% van het afval wordt door ons gerecycled of hergebruikt. Op deze manier benaderen we al onze projecten. Oftewel: circulair slopen. We streven voor het maximaal hergebruiken van materialen en het waardenbehoud van grondstoffen. Evenals de bewustwording van onze medewerkers naar 'circulair denken, circulair doen' te vergroten!

Hiervoor maken wij onder andere gebruik van onze eigen online platformen en hubs (2dehandsbouwmaterialen.nl) waarmee we als onderdeel van de Heezen Bedrijven alle vrijkomende materialen afkomstig uit onze projecten circulair hergebruiken en een tweede leven bieden.

Meer weten over ons sloopbedrijf?

Wilt u meer weten over het sloopbedrijf M. Heezen of weten wat wij op het gebied van sloopwerken voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onze referenties of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.