Amsterdam UMC

Renovatie beddentorens Amsterdam UMC locatie AMC

Op het Amsterdam UMC locatie AMC zijn we bezig met de asbestsanering en renovatiesloop van beddentorens F en G ten behoeve van de herontwikkeling. In verschillende fases worden de werkzaamheden uiterst zorgvuldig en veilig uitgevoerd, de kritieke bedrijfsprocessen moeten immers 24/7 doorgang blijven vinden. In opdracht van en in goede samenwerking met opdrachtgever Heijmans is een logistiek plan bedacht om de werkzaamheden met minimale impact voor de patiënten en het zorgpersoneel te kunnen realiseren.

  • Plaats: Amsterdam
  • Opdrachtgever: Heijmans

Grootste verbouwing sinds jaren '80

Het Amsterdam UMC locatie AMC ondergaat de grootste verbouwing sinds de nieuwbouw begin jaren '80. De 'beddentorens' oftewel de verpleegafdelingen, van in totaal 23.000m2 worden vrijwel volledig en gefaseerd gerenoveerd. Dit vereist een enorme verbouwing en grootste samenwerking. De modernisering van de beddentorens vindt plaats wegens de functionele en technische veroudering, maar ook de schuifbewegingen die voortvloeien uit de bestuurlijke fusie.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit bijzondere project of nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, infratechniek of meer? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op!