De Bankier

Asbestsanering en sloopwerken De Bankier Tilburg

In Tilburg aan de Spoorlaan 346 zijn we, na een zorgvuldige asbestsanering, volop aan de gang met de sloopwerken van het oude bankgebouw voor de bouw van De Bankier: een 76 meter hoge woontoren met luxe stadsappartementen. Een complex project binnen beperkte ruimte in het stadscentrum van Tilburg. In goed overleg met onze opdrachtgever (Huybregts Relou (VB Groep)) hebben we een sloopplan opgesteld waarbij we extra zorg dragen voor belendende gebouwen, verkeer, passerend publiek en minimale overlast voor de omgeving tijdens de realisatie. Na afronding van de sloopwerkzaamheden hebben we de infrawerken ten behoeve van de nieuwbouw verricht.

Spoorlaan 346

Klassiek, elegant en écht Tilburgs wordt het genoemd. De Bankier is een ontwikkeling van Novaform en CRA Vastgoed. Al ruim 65 jaar was aan de Spoorlaan in het stadscentrum van Tilburg het bankgebouw van Van Mierlo & Zoon gevestigd. Echter bekleedde het gebouw de oorspronkelijke functie al geruime tijd niet meer. Maar waar iets eindigt wordt ruimte gemaakt voor nieuwe mogelijkheden. Op deze locatie zal De Bankier terugkeren.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit bijzondere project of nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, infratechniek of meer? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op!